27 juni, 2014

Bøllebråk

BOK: Bøllebråk

FORFATTER: Michael Fry

ÅR: 2014

SERIE: Nerdepatruljen

PASSER FOR: Fra 9 år

HANDLING: Nick er tidenes laveste ungdomsskoleelev (garantert). Han passer ikke inn i noen av gjengene på skolen, og han blir stadig stappet inn i bokskapet sitt av skolens verste bølle, Roy (det er faktisk bedre plass der inne enn en skulle tro). Og som ikke det var nok, tvinger skolerådgiveren ham til å bli med i skolens teiteste klubb, der de eneste andre medlemmene er den sykt høye Molly og den helt håpløse idiotiske Karl. Det kan ikke bli verre - eller kan det det??
Det som starter med en motvillig samling utstøtte, utvikler seg til å bli en sterk nerdepatrulje, som er klare til å ta på seg enhver utfordring - alt fra bøllete gjenger, underlige romanser og voksne  med et par skru løs... - og en verden av nye vennskap åpner seg!

ANBEFALING: Dette er en kjempemorsom bok med herlige tegneserie-tegninger. Forfatteren er serie-skaper, og det merkes godt i denne boka. Boka bobler over av humor, ville påfunn og hjertevarme. En bok for alle som liker Dustedagboka og En pingles dagbok, og den  passer like godt for både gutter og jenter. Boka er første bok i serien Nerdepatruljen.